Ontwerp

Tuinontwerp Utrecht

Bij het maken van een tuinontwerp in Utrecht staan uw wensen en ideeën centraal. De sfeer en stijl van het huis, het grondoppervlakte, de ligging, grondsoort en de mate van zon en schaduw zijn aspecten die mede bepalen wat de mogelijkheden en aandachtspunten in het ontwerp zijn.

Naast het basisontwerp, waarbij we u uiteraard ook adviseren over te gebruiken materialen, maken we bij Romijn Tuinen Utrecht een beplantingsplan voor u. Dit plan is compleet met bestellijst en overzicht van het onderhoud van de verschillende planten. Op deze manier kunt u altijd nazien welke planten er in uw tuin staan en wanneer en hoe deze het beste gesnoeid kunnen worden. Met een slim beplantingsplan voorkomt u bovendien ‘kale’ plekken in uw border, omdat planten kleiner blijven dan verwacht of op een bepaalde ondergrond niet goed aanslaan. Of dat u juist al na een jaar planten moet verplaatsen omdat ze te groot worden.

Uiteraard ontvangt u van ons eerst vrijblijvend een offerte afgestemd op uw wensen en de situatie van uw tuin.

 Tuinontwerp maken in Utrecht- Bij het maken van een tuinontwerp in staan uw wensen en ideeën centraal. Ontvang een gratis tuinontwerp.

 

 

 

Direct advies over uw tuin?

Wilt u uw tuin deskundig laten ontwerpen? Vul onderstaand formulier in voor meer informatie.

12 + 1 =