Maak kennis met J. Romijn Tuinen

Wie we zijn en wat we doen

Onze werkwijze

We hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Of het nu om een grote landschapstuin of een kleiner dakterras gaat, we werken altijd volgens dezelfde principes om het mooiste resultaat te krijgen. Dit zijn: persoonlijke aanpak, duidelijk en deskundig advies vooraf en geen verrassingen achteraf. Dit heeft ons veel tevreden klanten opgeleverd.

Onze dienstverlening

icon box image

Ontwerp

Bij het maken van een tuinontwerp staan uw wensen en ideeën centraal. De sfeer en stijl van het huis, het grondoppervlakte, de ligging, grondsoort en de mate van zon en schaduw zijn aspecten die mede bepalen wat de mogelijkheden en aandachtpunten in het ontwerp zijn.

Naast het basisontwerp, waarbij we u uiteraard ook adviseren over te gebruiken materialen, maken we een beplantingsplan voor u. Dit plan is compleet met bestellijst en overzicht van het onderhoud van de verschillende planten. Op deze manier kunt u altijd nazien welke planten er in uw tuin staan en wanneer en hoe deze het beste gesnoeid kunnen worden. Met een slim beplantingsplan voorkomt u bovendien ‘kale’ plekken in uw border, omdat planten kleiner blijven dan verwacht of op een bepaalde ondergrond niet goed aanslaan. Of dat u juist al na een jaar planten moet verplaatsen omdat ze te groot worden.

Uiteraard ontvangt u van J. Romijn Tuinen eerst vrijblijvend een offerte afgestemd op uw wensen en de situatie van uw tuin.

icon box image

Aanleg

J. Romijn Tuinen heeft door jarenlange ervaring alle kennis en expertise in huis om uw tuin deskundig aan te kunnen leggen. U kunt hierbij gebruik maken van uw eigen ontwerp, het ontwerp van een tuinarchitect of een tuinontwerp van J. Romijn Tuinen.

Op basis van het ontwerp wordt een offerte en een planning gemaakt. Uiteraard plannen we de werkzaamheden in overleg met u.

icon box image

Onderhoud

De basis om op langere termijn van uw tuin te blijven genieten begint bij regelmatig onderhoud. J. Romijn Tuinen biedt een compleet onderhoudspakket welke aansluiten op de onderhoudswensen van uw tuin, maar we kunnen ook deelwerkzaamheden uitvoeren.

We kunnen u o.a. helpen met volledig onderhoud van de tuin, inclusief onkruidbestrijding, het winterklaar maken van de tuin, snoeien van bomen en hagen en de zomersnoei van vaste planten.

Voor het onderhoud van uw tuin kunt u een onderhoudscontract afspreken of voor individuele werkzaamheden ad-hoc een afspraak maken.

Benieuwd wat we met uw tuin kunnen doen?

NEEM CONTACT MET ONS OP